Program: L-V: 9:00 - 17:00
Telefon: 0761.952.483
Cautare
0

Cos

0 items - 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Spaliere gimnastica

Spalier gimnastica - este un aparat fitness usor de utilizat de orice persoana care isi doreste sa obtina un corp bine tonifiat sau de persoanele care au probleme medicale. Poate fi utilizat atat pentru sali de fitness, cabinete medicale, scoli sau gradinite, cat si pentru apartamente, cu conditia sa dispuneti de suficient spatiu pentru a putea fi instalate si de un perete rezistent din beton sau caramida.

Un spalier pentru gimnastica este recomandat persoanelor care au probleme de sanatate si isi doresc sa se recupereze sau sa se mentina in forma, sa slabeasca sau sa isi imbunatateasca postura.

Persoanele care se confrunta cu probleme de sanatate (dureri de spate, recuperare dupa operatii, etc ) si care au dificultati in a gasi un aparat pentru fitness sau articole sportive potrivite conditiei lor fizice, pot alege cu incredere un spalier pentru gimnastica.

Un spalier pentru gimnastica (scara gimnastica) reprezinta o investitie ce trebuie luata in considerare de orice persoana ce isi doreste sa slabeasca, sa isi tonifice musculatura sau sa se mentina in forma, intrucat este rezistent si eficient, realizat din cele mai bune materiale, in conformitate cu cele mai riguroase norme in vigoare.

Aceste spaliere pentru gimnastica sunt realizate de societatea EvoGym ART SRL in conformitate cu normele in vigoare.

BENEFICIATI DE TRANSPORT GRATUIT PENTRU ORICE SPALIER ACHIZITIONAT.

Seteaza descrescator

Seteaza descrescator
Stimati clienti, dorim sa va informam ca in perioada 10.10.2018 - 14.10.2018 suntem in concediu de odihna. Pentru orice solicitare sau sesizare va rugam sa utilizati adresa de email office@tentant.ro sau formularele aflate in subsolul paginii. Va multumim!